maandag 9 januari 2012

Autodesk Cloud-rendering

Urenlang wachten op een plaatje of je systeem 's nachts aan laten staan om te renderen om er vervolgens achter te komen dat je die ene instelling toch nog niet goed had gezet. Er worden soms zelfs extra systemen en licenties aangeschaft, alleen maar om erop te renderen. Dankzij een nieuwe service van Autodesk is dat allemaal verleden tijd.


Met Autodesk Cloud-rendering laat je het rekenwerk over aan het serverpark van Autodesk, terwijl je ondertussen gewoon kunt verder werken. Zelfs tot slechts een paar uur voor het moment waarop je de plaatjes nodig hebt voor een presentatie, want het renderen in de cloud gaat ook nog eens veel sneller dan lokaal. Je stelt de opties van de te renderen views in, drukt op een paar knoppen en in een paar seconden stuur je de benodigde informatie naar Autodesk. Vervolgens kun je op de website van Autodesk zien wat de geschatte tijd is voor de rendering gereed is om vervolgens je artist-impression kant en klaar te kunnen downloaden. Bovendien kun je ook een 360°-view laten maken, zodat je in de ruimte kunt rondkijken alsof je er zelf in staat.

Om van deze mogelijkheden gebruik te kunnen maken dien je een subscription te bezitten voor bijvoorbeeld de premium of ultimate variant van de Autodesk Building Design Suite, die naast cloud-rendering nog vele andere voordelen bieden ten opzichte van een kale licentie op Revit Architecture. Neem contact op met je eigen reseller voor meer informatie en prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten