vrijdag 15 april 2016

Revizto 4.0 beta - What's coming up



Revizto is een mooi programma. Wij gebruiken het vrij intensief voor de volgende zaken:


Presenteren

In Revit navigeer je niet eenvoudig door een gebouw heen. Daarom gebruiken we Revizto om projecten te presenteren (zowel op een groot scherm als met de Oculus Rift) aan opdrachtgevers of gebruikers.

Controleren
Onze projectmanagers en architecten kunnen met Revizto door het gebouw lopen en opmerkingen plaatsen als ze een knelpunt signaleren. Deze opmerkingen kunnen door een modelleur weer worden ingelezen in Revit waar ze de opmerking binnen de juiste context van het model te zien krijgen.

Communiceren
Geconstateerde clashes die zijn vastgelegd in Revizto of daarbuiten (via BCF in te laden in Revizto), kun je tijdens een overleg met de betrokkenen eenvoudig op een groot scherm tonen. Zo geef je iedereen direct inzicht in de betreffende situatie.

Nieuw in Beta 4.0Ik ga niet alle nieuwigheden opsommen, maar er is er één die zeker de moeite waard is: Voor de modelreviews door projectmanager of architect is het ontzettend handig als je ervoor kunt zorgen dat het Revizto steeds model up-to-date is. Dan hoeft hij niet steeds te vragen om een nieuwe export. Met de Revit Add-in die hoort bij de komende Revizto versie 4.0 kun je een interval instellen voor het exporteren van een Revizto-model vanuit Revit. Het bestaande model in Revizto wordt dan bijgewerkt met de wijzigingen in Revit. Het spreekt voor zich dat dan wel het Revit-model open moet staan op het ingestelde tijdstip en je dus ook je pc aan moet laten.

Om energieverspilling te voorkomen is het raadzaam om de export in te stellen op een tijdstip vlak na werktijd en Windows na de export automatisch de computer uit te laten zetten.



Voor een totaaloverzicht, of om je in te schrijven voor de beta, breng je een bezoek aan de website van Revizto: https://beta.revizto.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten